До кабінету і для роботи подарунок психологу

До кабінету і для роботи подарунок психологу

Якщо мова йде про подарунок для психолога від близьких знайомих, колег, друзів або родичів, тобто привітання не порушить ні робочий процес, ні етичні норми, то можливі і більш прагматичні презенти.

Актуально! Підберіть гарні слова привітань у розділі Всеукраїнський день психолога які легко запам'ятовуються25 привітань
Якщо мова йде про подарунок для психолога від близьких знайомих, колег, друзів або родичів, тобто привітання не порушить ні робочий процес, ні етичні норми, то можливі і більш прагматичні презенти. Найчастіше вони будуть пов'язані з кабінетом, де психолог працює більшу частину свого часу. Дитячу іграшку подаруйте фахівцю з дитячої психології: вони періодично виходять з ладу і завжди потрібні при спілкуванні з дітьми. Кімнатні квіти теж створюють продуктивну для роботи з людськими душами атмосферу. За умови, що для зелених насаджень є відповідне місце в приміщенні, вони гармонійно вписуються в інтер'єр, підходять за розмірами, сорту і т. п. Зволожувач повітря, іонізатор або подібна техніка будуть сприяти гарному фізичному самопочуттю і господаря помешкання, і його клієнтів. Якщо фахівець в своєму кабінеті використовує затишне крісло або диван в якості комфортного місця для розташування користувача, то можна подумати про симпатичні подушки або плед ручної роботи. Набір для ароматерапії, кімнатний фонтанчик, картина, щоденник, письмовий прилад, настінний годинник, пісочний годинник, диктофон, флешка та ін. - все це може бути корисно в кабінеті. Це корисні, функціональні і зручні речі.